Binnenkort

De toekomst

Om te groeien moet je keuzes maken. Al een aantal jaar heb ik voor verschillende startende bedrijven een website en huisstijl mogen ontwerpen. Kindercoaches, therapeuten, stichtingen en theatermakers: een verscheidenheid in wensen, maar allen met hetzelfde doel. Een passende website, een mooi online visitekaartje.

 

En nu…

Nu is het tijd voor een nieuwe stap. Nieuwe producten. Een nieuwe aanpak. Binnenkort kun je op drie verschillende manieren met mij samenwerken. Drie manieren om je zo goed en passend mogelijk te kunnen dienen.

START JE PRAKTIJK
- de workshop -

In samenwerking met Sterre Vianen organiseren we de workshop: Start Je Praktijk.

 

Op deze dag leer je alles over het starten van een praktijk. Dit via de pijlers: Wie ben ik? Wie ga ik zijn? Hoe ga ik dat doen? Van wie jij bent als coach tot hoe je je klanten binnenhaalt. Deze informatieve, speelse workshop legt een basis voor de toekomst van jouw praktijk. Offline én online.

Lees meer

START JE PRAKTIJK (online)
- de cursus -

In deze uitgebreide zelfstudie leer je hoe je jouw praktijk online kunt brengen. Stap voor stap neemt de theorie, de opdrachten en de verhelderende video’s je praktijk mee naar een online wereld. Je leert hoe je bedrijf in elkaar zit, hoe je gemakkelijk een website kunt maken, hoe je een herkenbaar logo maakt én hoe je goed vindbaar kunt zijn. Ook leer je hoe je het beste teksten kunt schrijven, waar je afbeeldingen kunt vinden en welke kleuren het beste werken. Of je een beginner of al een gevorderde bent op het wereldwijde web: via deze cursus komt jouw bedrijf op de juiste manier online.

START JE PRAKTIJK
- exclusieve begeleiding -

Exclusieve begeleiding - van A tot Z (en nét nog even meer). Het opstarten van een praktijk kan een ingewikkelde klus zijn: je moet veel regelen, bedenken en ontwikkelen. Waar laat je de sessies plaatsvinden, wat moet je doen met een beroepsvereniging en hoeveel gaat een sessie kosten? En dan misschien de belangrijkste vraag: waar haal ik mijn cliënten vandaan?

 

Een groot deel van het publiek zal jouw naam in Google intikken. Wie ben je? Hoe duur ben je? Waar moet ik heen? De klant wil jou leren kennen en die kennismaking is meestal online. Deze eerste indruk is erg belangrijk.

 

Wil je iemand die je bijstaat in dit hele proces? Dan ben ik er voor je! Samen zorgen we ervoor dat je zo goed mogelijk online zichtbaar bent, mét een website; logo; visitekaartjes; flyers en factuurpapier.

 

Een betere kickstart kun je jouw praktijk niet geven.

- Dit pakket wordt een volledig pakket. Het bevat begeleiding, feedback, tekstcorrecties en/of adviezen, een website, een logo, een flyer, visitekaartjes, brief- en factuurpapier, een fotografie-sessie (voor portretfoto’s en foto’s van de praktijk), een na-3 maanden check en een na-een-jaar check. -

 

Producten kunnen met de ingang van dit pakket niet meer apart aangevraagd worden.

Over ons

Wij designen en bouwen websites en overige huisstijl, met een verhaal dat jouw doelgroep aanspreekt.

Contact