Diensten

First things first... wat wil jij?

Naast de pakketten die wij aanbieden, willen we natuurlijk niet voorbijgaan aan jouw persoonlijke wensen. We bieden exclusief maatwerk aan, zodat je van A tot Z geholpen kunt worden in de opzet van jouw bedrijf. Al onze producten kunnen los worden afgenomen. Dus heb je een idee en benieuwd hoe we dat kunnen uitvoeren?

avel-chuklanov-DUmFLtMeAbQ-unsplash.jpg
Op maat gemaakte website template in Wix

Heb jij slechts het design nodig en ben jij er zeker van dat je het vervolgens zelf kan? Vraag hier dan een op maat gemaakte template aan, ontvang alle informatie en tools om de website vervolgens zelf aan te passen en tah dah… Je bent zelfstandig online.

Al vanaf €375,-

Op maat gemaakte website in Wix, zelfstandig te gebruiken

Een op maat gemaakte website wordt afgeleverd in het online programma Wix. Vervolgens geef ik jou alle tools om zelfstandig de website in beheer te kunnen nemen. Zo heb je alle vrijheid om een tekst of afbeelding aan te passen, maar vrees niet… ik ben nog altijd bereikbaar voor je.

Al vanaf €700,-

Image by Carlos Muza
Op maat gemaakte website in Wordpress

Je wilt een website, maar het liefst laat je alles over aan professionals? Dat kan! De website wordt volledig gemaakt in Wordpress en alles wordt uit handen genomen. Van domeinregistratie tot tekstaanpassingen, wij staan voor je klaar. Dit al zodat jij je volledig kunt focussen op wat je écht graag doet.

Al vanaf €1075,-

Overige producten
Invert logo.png
anomaly-C_n_qz-Ftao-unsplash.jpg
erika-giraud-H6xKnDKrKDk-unsplash.jpg
Logo design
Visitekaartjes
Flyers
joanna-kosinska-1_CMoFsPfso-unsplash.jpg
headway-5QgIuuBxKwM-unsplash.jpg
vlad-hilitanu-POecJARFtAc-unsplash.jpg
Powerpoint upgrade
Begeleiding of feedback
Website teksten

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen een template en een volledige website?


Een template wordt opgeleverd met een voorbeeld tekst en afbeeldingen. Deze kun je hierna zelf aanpassen met al onze tools die wij bieden. Een volledige website is af! Jouw persoonlijke teksten en afbeeldingen staan daar al op.
Wat is de rol van ‘Davey Moons | Storytelling Design’ na afloop van het project?


Jouw vrijheid is waanzinnig belangrijk. Dus we zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat je zelfstandig verder kunt. Dit doen we door compacte en begrijpbare handleidingen en tutorials aan je te geven. MAAR… daar stopt ons werk natuurlijk niet. Afscheid nemen is niet iets dat wij graag doen, dus onze mailbox staat - ook na afloop van het project - altijd open voor al je vragen.
Wat is het verschil tussen Wix en Wordpress?


Smaak, zelfstandigheid en bekendheid. Beide zijn platformen waarop wij je website kunnen ontwikkelen. Wordpress is erg bekend en populair, maar Wix is ook erg geroemd door zijn eenvoudig te gebruiken editor. Voor mensen die zelfstandig verder willen met de website, raden wij daarom Wix aan. Mensen die zelf liever niet stoeien met de website, raden wij Wordpress aan.
Hoe komt het dat een Wordpress website een stuk duurder is dan een Wix website?


Dat komt omdat een Wordpress website bestaat uit twee onderdelen die flink wat tijd innemen: designen en ontwikkelen. Er wordt nauwkeurig gewerkt, zodat jouw website perfect werkt. In Wix kunnen deze twee onderdelen tegelijkertijd uitgevoerd worden.
Waarom zou ik mijn website door jullie moeten laten maken?


- Wij zijn niet klaar totdat jij tevreden bent. Hierdoor heb jij ten eerste het product in handen waar je trots mee naar buiten durft te stappen. ‘Kijk mijn website! Deze is van mij.’ - Daarnaast bieden wij alle tools om je verder te helpen. Wij helpen je met het verhaal van het bedrijf, wij denken met je mee, wij staan schouder-aan-schouder gedurende het hele traject… én ook daarna. Persoonlijk contact vinden wij belangrijk om tot een juist eindresultaat te komen. Wij zijn écht in je geïnteresseerd en willen het beste uit jou en jouw bedrijf halen. Dit hoogst haalbare zullen wij altijd naar jouw website vertalen. - Door onze unieke combinatie van een theaterachtergrond en onze ervaring op het gebied van design, weten wij hoe we jouw bedrijf kunnen laten shinen. We weten wat je kunt inzetten om de ‘wow’ van je klant te krijgen. Al deze kennis delen wij graag met jou.
Waarom zou ik mijn teksten door jullie moeten laten schrijven?


Met onze theaterachtergrond weten wij een goed, universeel begrijpbaar verhaal te vertellen. Daarnaast kennen wij de kneepjes van het vak op marketinggebied. Deze combinatie zorgt voor levendige website teksten die ook nog goed (voor je) werken. Als designer staan wij vanaf het begin tot het eind voor je klaar en leren wij je bedrijf uiteindelijk ook erg goed kennen. Door deze know-how te bundelen zorgen we ervoor dat wij waanzinnige Storytelling Webdesign én teksten afleveren.
Door de Corona-crisis vind ik het spannend om zo’n bedrag te investeren. Zijn er ook betaaltermijnen mogelijk?


In deze huidige tijd is er veel spannend natuurlijk. Tegelijkertijd hoop ik wel dat dat je niet laat tegenhouden om voor je dromen te gaan. Misschien is deze tijd juist nuttig om stappen te zetten en te komen waar je wilt komen! Om de investering niet direct te zwaar te maken én om dromen te stimuleren willen wij de volgende mogelijkheid aanbieden:
- Bedragen onder de €500,00 kunnen in twee termijnen betaald worden, bedragen boven de €500,00 in drie termijnen. Dit is naast het voorschot van 30% dat aan het begin betaald dient te worden.